söndag 12 juli 2015

SKÅNE TUR & RETUR

Fikasugna barn i Slottsträdgårdens cafe' i Malmö

Tjingeling!

Nu har vi landat i soffan efter en lång bilresa, som startade nere i Skåne i eftermiddags. Resan ner startade igår morse och första målet var Malmö där bokat en hotellnatt på trevliga Radisson Park Inn nära Turning Torso. Efter lite turistande och god middag på restaurang  Vapiano på shoppingcentret Emporia, var det gott att komma till hotellet igen.

Supergod pasta med bla oxfilé och svamp på Vapiano, ett restaurangkoncept som vi gillade skarpt. När man kommer får man ett kort och sedan går man och beställer det man vill ha , pasta/pizza/sallad vis olika stationer och ser när kockarna tillagar maten och vid baren beställer man dryck. Sedan när man ätit och ska betala lämnar man in kortet i entrekassan och betalar notan .

Efter en god hotellfrulle, åkte vi mot Turning Torso och sedan mot scandiabadet där Somnarlov spelas in, mycket poppis bland våra små!

Hotellfrulle som hette duga! Extra plus för den krämiga äggröran!

Coola Turning Torso

Kidsen framför sommarlovs-bussen!

Sedan styrde vi kosan mot Flyinge stuteri och kollade in stallarna och den pågående gymkhana-tävlingen, det blev även en god lunch i restaurangen där innan vi åkte mot Lund och min Bangladesh-kompis J och hennes familj för lite fika innan vi styrde kosan norröver igen.


Dessa vackra hästar... Drömmen om en egen blir ju inte mindre direkt, när man får hälsa på skönheter som denna!


Gymkhana-tävling!

Nu är klockan sent och dags att krypa till kojs, dock har vi semester nu så lite sovmorgon blir det allt imorgon, men det är rätt skönt att komma upp i tid och kunna njuta av att ha tid till mycket, right?

KRAMInga kommentarer: