torsdag 15 januari 2015

LUFTIG MATSALSDELFrån vår matsalsdel tidigare i veckan. Nya, skira vårgardiner fick ersätta de gråa adventslängderna. Känns så mycket luftigare och rymligare. Tänk vad mycket man kan förändra med lite textilier. Gardinerna är hemklickade från Ellos


Hej torsdag och sista arbetsdagen för denna vecka!

Hoppas ni mår fint. Jag njuter av att avklarat årets första hela arbetsvecka. Förra veckan var ju bara en liten mjukstart och vips så vart det helg igen, men efter denna känns det extra skönt att vara fredagsledig och kunna helghandla och fixa hemmet fint inför helgen.
Ikväll är det dock bara avkoppling som gäller. Ett (eller flera) avsnitt av favoritserien på Netflix , Orange is the new black (gissar att det många som redan sett den och är nog sisten ut!) och där har ni min torsdagskväll!
Vill även slå ett slag för Ellos webshop, galet mycket fint både i kläd -och inredningsväg. Kika in här för att få mer inspo.
Nu ska trötta kids läggas och sedan väntar som sagt soffan för min del!


KRAM PÅ ER!

4 kommentarer:

Bella sa...

Hej vännen! Så vårfint du gjort hemma, det blir alltid så ljust när man får bort alla julsaker. Visst har de mycket fint i Ellos webshop, det måste hänt något sista året, jag var aldrig inne och kikade där förr :)

Vi sitter också och tittar på Orange is the new black, fick boxen i julklapp, lite efter många andra, men bra är den!

Ja, nu måste vi se till att träffas. Är det någon söndag som passar dig bra?

Hoppas söndagen varit bra!

Kramar Bella

Anonym sa...

Nej, jag är sisten ut. Har inte sett Downtown Abbey heller elller Sex & the city. Helt osvenskt av mig! :) Bättring! Hittade din fina blogg nu. Kul! Tips från mig, tävla hos min vän Carola: http://roomofkarma.se/!//M

Nazima sa...

Tack,vännen för dina ord!Jag tycker ochså det är senaste året som Ellos hottat upp sig lite och har mycket fint i både mode -och inredningväg till rimliga priser.
Kul att ni ochså följer Orange is the new black, den är lätt beroendeframkallande, får hålla mig till ett avsnitt i veckan så vi inte surfar upp all bandbredd i och med streamingen via Netflix
Jag tror de flesta söndagarna passar bra för min del,när passar det dig bäst?
Kramar i stora lass från mig!

Nazima sa...

Välkommen hit! Hoppas du ska trivas!Skönt att det är fler än jag som är lite "off" :-)
Måste kolla in room of karma, har hört talas om den bloggen men inte kikat än...
Må väl!