torsdag 26 mars 2015

ETT LITET LIVSTECKEN FRÅN MIG
Långt efter alla andra blev även jag förförd av kopparns snygghet, så lite fick allt flytta in i lilla vardagsrumsfönstret. Ljusstaken kommer från Nille, ljuslyktan från vårt lokala Ullared och krukan (ochså i koppar) kommer från Blomsterlandet.


Hejsan hallå!

Hur mår ni? Har i flera veckor funderat på om jag ska återuppliva lilla bloggen igen eller inte. Svaret ser ni, blev det första alternativet. Har både saknat och inte saknat bloggen. 
Läser bloggar gör jag däremot i stora lass, men just grejen att lägga ner massor av tid på något som kanske inte är tillräckligt intressant i andras ögon, det känns nästan lite kluvet. Men, nu så är jag hursomhelst på banan igen och det känns bra!
Jag har kommit in i ett riktigt inredningsflow nu och kan inte tänka på annat än nya kuddöverdrag, sängkläder, lampor, you name it!
Senaste inköpet i inredningsväg var inte helt överraskande ett nytt kuddöverdrag från Mio, påminner lite om Chaatwal & Johnson, som har galet mycket snyggt ,men så mycket billigare.
Mio har fått in mycket fint i inredningsväg att det är omöjligt att gå ut därifrån tomhänt.
I helgen blir det dock lite shopping, dock inte mycket inredning utan kläder och skor till barnen. Inte fel det heller. 
Nu övergår denna torsdag som inehållit lite VAB , snart till fredag och min lediga dag med kidsen. Blir en lugn hemmadag så prins K får återhämta sig inför helgen då vi har lite planer.

Önskar er en riktigt fin fredag och helg!

KRAM


2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med lite inlägg igen❤️ kram från orust

Nazima sa...

Tack snälla!

Kram