fredag 30 oktober 2015

UNDERBARA LEDIGA FREDAG!


Go kväll i stugorna!Hoppas ni alla haft en bra fredag vare sig ni jobbat pluggat eller som undertecknad, varit ledig och njutit av en lugn hemmadag med lilla familjen.
Denna dagen har verkligen gått i slappandets och njutningens tecken!

Efter lunch packade vi en ryggsäck med pizzabullar, kanelbullar saft och kaffe och begav oss iväg på en liten utflykt här på vår lilla ö. Målet var till vår gamla båtplats där det är väldigt mysigt att sitta och fika oavsett årstid!
På vägen dit som går på en liten stig ovanför stranden roade sig barn och man med att kasta mackor.


På jakt efter lämpliga "mackor"....Storasyster visar lillebror....


....Och pappan visar HUR!

Väl framme vid målet avnjöts den smarriga fikan. Tänk, att allt smakar så mycket godare ute i det fria.Min stora och skäggige kärlek!


Våra fina tjejer njuter av utefika!Den söta, lilla stranden i höstskrud.

När vi fikat färdigt ville barnen leka "Kom alla mina kycklingar", roligt tyckte både liten som stor, då pappan fick vara varg, mamman, höna och barnen kycklingar!
Efter lite fix inför morgondagens Halloween-firande ( vi ska bara fira lite med skräckinjagad middag och barnen ska få gå bus eller godis imorgon kväll om de vill), tände vi grillen och grillade god entrecote i mörkret, middagen intogs dock inomhus.


Kvällens smarriga middag; grillad entrecote, klyftisar, gurka, feta och murkelsås (to die for!, receptet fann jag här!)

Nu sover barnen sedan ett bra ta och det ska vi ochså snart göra. Mannen bakar en pumpapaj gjord på våra egenodlade pumpor,som vi väntar på att ska bli klar, som vi ska avnjuta imorgon.

Må så gott!

KRAM

1 kommentar:

Unknown sa...

Vilken mysig dag ni haft. Fikat smakar ju så mycket godare ute.
Ha en fin helg! ☺
/Lena
minadagarnu.blogg.se