onsdag 13 januari 2016

JULEN HAR DANSAT UT
Nu är julen defintivt ute ur vårt hus. "Tjuvstartade" dock lite redan förra veckan innan vi drog till Branäs, men eftersom granen stod så grön och grann i stugan fick den var kvar. Tills igårkväll.
Älskar att ha en massa fluffiga kuddar i soffan, och hos oss är det ett härligt ihopkok från Svenskt Tenn, IKEA ,MIO och Hemtex...Hej alla!

Dagen har spenderats med lilla A som fick feber igårkväll. Mycket mys, film IPad, glass har det blivit. Passade på att knäppa lite kort här hemma när det var något sånär lugnt och i ordning.
Har sagt det förut och säger det igen. Är sååå nöjd med att vi valde öppen planlösning  när vi byggde vårt hus. Blir så mycket luftigare och mer lättstädat ochså!


Nu har vi fikat mellis med storasyskonen och stora A:s kompis. Slog på stort och bakade scones till kidsen vilket var mycket uppskattat, så nu hinner jag kika in lite innan middagen ska lagas. 
Blir stekt falukorv med stuvade makaroner, inte den mest kulinariska middagen, men mäkta poppis hos kidsen.


Vardagsrummet ur  motsatt vinkel. Närmast ser ni en av de två vågfotöljerna som nog får flytta ut på altanen till sommaren till förmån för ett par lite nättare fotöljer. Är så sugen på en av de två jag bloggade om igår, även om Lamino- fotöljen ochså står högt på önskelistan.


KRAM

Inga kommentarer: