fredag 26 februari 2016

FAVORITMASCARAN & ÄNTLIGEN FREDAG!


Blev en kortis till vårt lokala torg efter jobbet igår eftermiddag... Behövde lite smått och gott bla. en ny mascara , då min tog slut igår. Sedan flera år använder jag Cliniques High impact mascara, som är en given favorit i badrumsskåpet. Dryg och inga klumpar på fransarna, gör att den är outstanding!Hej  fredag!


Här utanför skiner solen, så efter lunch är det jag som går ut och tar en skön promenad, kanske våren är på g nu?!  får hoppas på det.
Fredag och vi är lediga i vanlig ordning. Känns mer än välbehövligt efter denna hektiska jobbvecka, med full barngrupp så gott som dagligen och kollegor som är sjuka eller vabbar, och knappt några vikarier att tillgå.

Idag ska stora A och K gå på skoldisco, för K är det allra första gången och han är så laddad för detta! Igår köpte jag rödorange sprayfärg som han kan ha i håret ikväll själv laddade prinsen med att dansa till favoriten Avici här hemma igårkväll.
För egen del blir det att vara med och "vakta", då det varje är är föräldrar i årskurs 3 som har det uppdraget.
Annars kantas helgen av ridskolestart (äntligen! stallet har varit stängt sedan i julas pga. Kvarka), barnkalas hos barnens ena syssling, samt träff med barnens allra första kusin.
Mannens ena bror och fru blev lyckliga föräldrar till en liten flicka  förra fredagen och nu ska vi äntligen få träffa lilla underverket.
 Redan förra helgen klickade vi hem lite presenter från Villervalla och H&M till lilltjejen, som hunnit komma hem. Får ta och baka lite ochså så vi kan ta med lite hembakt till dem.

Nu önskar jag er den allra bästa fredagen!


KRAM


Inga kommentarer: