torsdag 4 februari 2016

HELGEN RUNT HÖRNETBildresultat för helgHej på er!
Håller på att baka minisemlor inför fettisdagen och passar på att kika in en snabbis medans degen jäser.
Efter en tuff vecka med alltför lite sömn och för mycket jobb tar jag nu helg. Torsdag kväll är alltid lika efterlängtad! Fick handlat mat på vägen hem så kylen är ochså fylld inför helgen och kommande vecka så att man slipper tänka på det.
Unnade mig även en bukett tulpaner. Även om våren inte riktigt är på ingång ännu (trots att det här på västkusten kändes så igår), så kan man ju alltid fixa lite vårkänsla inomhus, med växter, snittblommor och ljusa, pastelliga toner i textilier hemma.

Imorgon vankas som vanligt en ledig hemmadag. Har lovat prins K att vi ska baka frallor när lillsyrran är på kyrkans barntimmar. Han är så förtjust i de frallorna de bakar på fritids så han fick receptet, så det ska vi testa imorgon. 
Helgen bjuder lite kalasande i "vanlig ordning"har många nära och kära som fyller år i Januari, Februari och Mars, så kalasen duggar tätt just nu, och barnteater  och tillhörande restaurangbesök med svärmor och svägerskan i Göteborg. Kommer bli kanon! Inte så ofta vi går på teater med barnen, blir mest bio, det är oftast deras farmor som bjuder med dem på det, men nu undrade hon om jag ville med.

Nu verkar degen ha jäst färdigt, så jag önskar er en fin fredag!


KRAM


Inga kommentarer: