lördag 8 augusti 2015

BERLIN PÅ NÄSTAN TVÅ DYGN DEL 1, & ETT LITET AVBROTT


Hejsan hej!

Nästan två veckors avbrott från bloggen blev det. En resa till Berlin, jobbstart och lite annat kom visst emellan, men nu är jag på banan igen.
Om vi börjar från första meningen om anledningen till bloggpausen så stavades det B E R L I N, dit vi for på tumanhand i ett 1 1/2 dygn, medans kidsen var iväg på semester med sin farmor och farbröderna.
Till Berlin tog vi oss på smidigaste möjliga sätt med Air Berlin som har direktflyg från Landvetter. Resan tog max 60 minuter och man blev bjuden på på kaffe/the´juice och sött eller salt snacks. 
Vad jag förstått på mer flitiga flygresenärer så är detta lite ovanligt och tecken på mycket god service att servera något på en så kort flygning. Vid avstigning fick alla resenärer dessutom ett chokladhjärta inslaget i rött folie. Tänk att det lilla extra gör så mycket.

Väl i Berlin och på hotellet blev vi anvisade till granhotellet som var av högre standard än det vi från börjat boka, så utan extra kostnad uppgraderades vi. Vistelsen i Berlin kunde inte börja bättre!


Vårt fina rum på Armada hotel...På kudden låg det en liten påse godis, ett bevis på omtanke om sina gäster.Riktigt fräscht badrum, med ek! och så snyggt med grön/grå toner till eken.

Efter incheck på hotellet blev det lunch på en trevlig tysk restaurang och mannen njöt en öl till maten. 
Mannen beställde currywurst, som faktiskt smakade ok.
För egen del blev det en hederlig spaghetti Bolgonese
Ett av Berlins landmärken, tv-tornet! 

För att inte trötta ut er med en stor bildexplosion på en gång så kommer resten av bilderna i nästa inlägg!

KRAM

Inga kommentarer: