söndag 29 november 2015

1:A ADVENT 2015Adventsfixad matsalsdel, med färska nejlikor på matsalsbordet dagen till ära. Stjärnorna är inköpta på Rusta och gardinerna kommer från Jotex.


Lite rött har smugit sin in bland allt vitt, grått och silver, tycker det kan vara lite trevligt att bryta av med lite rött. Detta är egentligen en bordstablett från Indiska, krukan kommer från IKEA och ljuslyktorna från ICA Maxi


Vardagsrumsdelen har fått sig lite piff ochså. Är så nöjd med XMAS-bokstäverna som jag köpte en fin bloggerskas bloppis förra hösten, bokstäverna kommer från Walther och co.


På soffbordet fick lilla tomten rum, samt den lilla röda Marimekkoskålen som funkar finfint som ljuslykta.
Ljusfatet kommer från IKEA, likaså vasen, krukan från Blomsterlandet och värmeljusstaken är ett loppisfynd som jag spraymålat i koppar...God morgon, 1:a advent!

Här är vi i full färd med att fixa frukost för att snart bege oss till kyrkan för att lyssna på stora A när hon sjunger med sin kör.  Det är något visst att besöka kyrkan på 1:a advent, så det ska bli så mysigt. Efter gudstjänsten blir det fika i församlingshemmet, brukar vara riktigt trevligt det med.

Lyckade knäppa lite bilder igår när vi adventspyntade, och jag är riktigt nöjd. I år har lite rött och koppar fått smyga sig in bland allt vitt, grått och silver, för en lite färgklick!

Nu ska vi strax bege oss här, tänkte bara kika in för att önska er en riktigt fin 1:a advent!


KRAM

Inga kommentarer: