lördag 2 januari 2016

NYÅRSAFTON 2015
Pimpad nyårs-gå-bort-gåva. Strök helt enkelt på lim över stora delar av flaskan och strödde över massa guldglitter. Sedan klistrade jag fast stickers i form av sifffror för 2016. Enkelt, men effektfullt!Hej och gott nytt 2016!

Hade ni en fin nyårsafton? Vi firade med min rara kusin och hennes familj+ några familjer till hemma hos dem. God trerättersmiddag och sedan bubbel och fyrverkerier vid 00-slaget. Precis som det ska vara!
Förrätten var så himla god, bestående av parmaskinka, färsk sparris, pinjenötter, parmesan samt balsamvinäger.God inledning på middagen!


Sedan fortsatte vi med helstekt oxfile´med potatisgratäng och rödvinsås, och det var minst lika gott, det!
Tycker oxfilé passar perfekt på nyårsafton , och med en krämig potatisgratäng  blir det pricken över det berömda i:et!Till dessert blev det frusen jordgubbscheesecake med hallonspegel som jag hade svängt ihop, hade dock den framme för länge så någon vidare vacker syn var den inte, men värdparet och gästerna verkade gilla den, som tur var.
Barnen fick plocka ihop sin egna marängsviss, med glass chokladsås,maränger, vispgrädde och jordgubbar. Vart riktigt poppis!
Vid 00-slaget vankades det bubbel till alla. Vi hade med oss barnvänligt Musse Pigg-bubbel som jag hittade på Coop, som var riktigt läskande och gott!
Det blev som sagt en riktigt trevlig helkväll, barnen slocknade så fort de satte sig i bilen hem. 
Stort tack C med familj för en trevlig och mysig nyårsafton!


KRAMInga kommentarer: