måndag 15 februari 2016

GÖTEBORG LÖRDAG EFTERMIDDAG/KVÄLLDenna läckerbiten från Boomerang hängde på Åhléns och jag föll som en fura. Är på jakt efter en grön parkas att ha i vår och tidiga hösten . Dock ligger den lite väl högt i pris, så det blir att leta hos kedjorna, å andra sidan hade jag nog tänkt att den ska hålla fler än en två säsonger så då kanske man ska "bita i det sura äpplet"och hala fram stora "plånkan", återstår att se....
Hej fina!

I helgen fick jag lite lyxig ego-tid på stan och efterföljande middag och tjejsnack med två kära vänner som jag tyvärr inte träffar så ofta som jag velat, egentligen skulle vi varit fem tjejer, men sjukdom och skidsemester kom emellan för de två andra, så vi satsar på dejt snart igen. 
Vi allesammans lärde känna varandra som nyblivna lärarstudenter för snart 14 år sedan (jisses är det så längesedan?!) och sedan dess hållit ihop och försöker få ihop träffar ett par gånger per år, då vi bor en bit ifrån varandra.

Restaurangen vi åt på heter El Corazon, som har specialiserat sig medelhavsinspirerad mat.
Jag valde lammspett med bakad potatis, sååå gott! Jättemört kött som smälte i munnen och smarrig bakpotatis och grillade grönsaker.


Snygga menypärmar med pärmar av trä.....Min smarriga middag!Till dessert blev det chokladfondant med bärkompott och vaniljglass. Vaniljglassen var nog bland det godaste jag ätit, var säkerligen hemlagad sådan. 
Jag är egentligen ingen större glassälskare, älskade glass som liten och föråt mig nästan på det, så numera äter jag det i sm mängder och helst ska det vara från Lejonet & Björnen, Häagen Daaz eller Ben &  Jerrys. Lyxglass, javisst, men de smakar ju iallafall inte konstgjort!

Tack underbara J & M för mysig kväll, är så glad över att fått äran att lära känna er!

KRAM


Inga kommentarer: